Rodfræsning udføres på selv de mindste steder

Professionel fjernelse af trærod

Har du en stor trærod på din grund, som du godt kunne tænke dig at få fjernet, så står vi hos Sjællands Træfældning til din rådighed. Vi har blandt andet stor erfaring inden for rodfræsning, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for både privatpersoner og erhvervskunder.

Vi holder selv til i Slagelse, hvorfra vi blandt andet kører ud til opgaver i vores eget lokalområde samt i Køge, Roskilde og mange andre steder på Sjælland.

Sådan foregår fræsning af rødder

Vi anvender vores stubfræser til opgaver i forbindelse med både stubfræsning såvel som rodfræsning. Vi kan fræse rødder på omkring 30-40 centimeter under terræn, således at den øverste del af rødderne bliver fræset i stykker.

Vores smarte stubfræser er både lille og kompakt, hvilket betyder, at den kan benyttes på selv de mindste steder. Der skal blot være 90 centimeter i bredden, for at den kan komme til. Vi har desuden nogle særlige gummimåtter, som vi kan lægge ud for at skåne din græsplæne, hvis du ønsker dette.

Vi tilbyder både stub- og rodfræsning som en selvstændig opgave, hvis du for eksempel har en gammel træstub med tilhørende rod, som du nu kunne tænke dig at fjernet, men vi kan også tilbyde vores services i forbindelse med træfældning. På den måde slipper du af med både træ, stub og rod i samme omgang, og du vil efterfølgende ikke kunne se, at der tidligere har stået et træ på det pågældende sted.

Hvad koster rodfræsning?

Vi tilbyder en skræddersyet og billig pris på rodfræsning alt afhængigt af, hvor mange rødder du skal have fræset, og hvor store de er. Ønsker du både rodfræsning kombineret med fjernelse af træstub og fældning af træ, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en samlet pris på opgaven.

Vi har både udstyret og erfaringen til at fræse rødder på selv de mindste steder, og vi kan tilmed skåne din græsplæne i samme omgang. Så har du en rod, som du godt kunne tænke dig at få fjernet, så den ikke er i vejen for græsslåmaskinen, skal du bare tage fat i os.

Kontakt Sjællands Træfældning allerede i dag!

Du skal blot udfylde formularen herunder med dine kontaktoplysninger og lidt om din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Tryghed for kunderne

Hvorfor vælge Sjællands Træfældning?

Vi mestrer en lang række opgaver inden for have- og anlægsarbejde.

Står du derfor og skal bruge hjælp til stubfræsning, træfældning eller noget andet, så kontakt os.

Vi overholder altid en aftale

Hos Sjællands Træfældning går vi højt op i kundetilfredshed, og yder vores ypperste for at kunden får en god oplevelse, når vi bliver kaldt ud på en opgave.

100% gennemsigtighed i vores arbejde

Vi afdækker altid opgaven med kunden inden påbegyndelse, så du fra start af kender til både opgavens omgang, dens pris og det vurderede tidsestimat.

Vi er fleksible ved alle opgaver

Vi aftaler med kunden, hvornår det passer bedst for dem at opgaven udføres – hos Sjællands Træfældning tilpasser vi os dig som kunde, ikke omvendt.

Vi har masser af glade kunder

Vi er vurderet 5 ud af 5 stjerner på Facebook. Vi har igennem tiden løst en lang række opgaver for private og virksomheder, lige fra træfældning til stubfræsning og sprængningsopgaver.

​Følg Sjællands Træfældning ​på Facebook

​Følg os på Facebook, hvor vi løbende fortæller og poster billeder af de opgaver vi laver.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Få et godt tilbud

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du skal bruge en træfælder et sted på Sjælland til dit have- eller anlægsarbejde. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris.

Følg med på Facebook

Sjællands Træfældning

Krøjerupvej 11, 4200 Slagelse

CVR-nummer: 38311905

Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook.

Kontakt​

Åbningstider:

Mandag – fredag fra kl. 08:00 - 16.00.

Udfyld formularen for et uforpligtende tilbud.

Telefontider:

Mandag - fredag fra kl. 08.30 - 15:45.

E-mails og henvendelser fra formularen besvares alle dage.

Copyright © 2021 Sjællands Træfældning. Alle rettigheder forbeholdes.​