Stubfræsning: Vi fjerner både store og små stubbe

Slip af med træstubbene på grunden

Står du med en stub efter en fældning af et træ, eller fra tidligere, som bare er i vejen for græsslåmaskinen eller mulighederne for ny beplantning? Så står vi hos Sjællands Træfældning klar til at hjælpe dig med stubfræsning.

Vi varetager opgaver for både private husejere, erhvervskunder og kommuner i bl.a. Slagelse, Køge, Roskilde og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder på resten af Sjælland, hvis det er her, der er brug for at få udført professionel stubfræsning.

Vi kan stubfræse på selv de mindste steder

Vi har en kompakt lille stubfræser, som kan klemme sig ind på selv de mindste steder. Den kræver kun 90 cm i bredden for at komme til. Stubfræsning er et rigtigt godt valg til at få bugt med små såvel som store træstubbe, da maskinen fræser resten af træet til grove træspåner, og den efterlader området til ny beplantning eller såning af græs.

Er du øm omkring din græsplæne, har vi nogle specielle gummimåtter, som vi kan lægge ud for at skåne underlaget og derved efterlade græsplænen uden nogen synlige spor fra vores stubfræser.

​Hvad koster stubfræsning?

Vores priser på stubfræsning afhænger i høj grad af, hvor mange stubbe du ønsker at få fjernet i samme omgang, og hvor store stubbe der er tale om. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris, så du på forhånd ved, hvor meget din opgave kommer til at koste. Du skal bare kontakte os med informationerne om din opgave og eventuelt fremsende billeder af opgaven.

Vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser for kunder på hele Sjælland. Det kan f.eks. være for privatpersoner, virksomheder og kommuner i Roskilde, Køge, Slagelse eller omegn.

Kontakt Sjællands Træfældning allerede i dag!

Du skal blot udfylde formularen herunder med dine kontaktoplysninger og lidt om din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Tryghed for kunderne

Hvorfor vælge Sjællands Træfældning?

Vi mestrer en lang række opgaver inden for have- og anlægsarbejde.

Står du derfor og skal bruge hjælp til stubfræsning, træfældning eller noget andet, så kontakt os.

Vi overholder altid en aftale

Hos Sjællands Træfældning går vi højt op i kundetilfredshed, og yder vores ypperste for at kunden får en god oplevelse, når vi bliver kaldt ud på en opgave.

100% gennemsigtighed i vores arbejde

Vi afdækker altid opgaven med kunden inden påbegyndelse, så du fra start af kender til både opgavens omgang, dens pris og det vurderede tidsestimat.

Vi er fleksible ved alle opgaver

Vi aftaler med kunden, hvornår det passer bedst for dem at opgaven udføres – hos Sjællands Træfældning tilpasser vi os dig som kunde, ikke omvendt.

Vi har masser af glade kunder

Vi er vurderet 5 ud af 5 stjerner på Facebook. Vi har igennem tiden løst en lang række opgaver for private og virksomheder, lige fra træfældning til stubfræsning og sprængningsopgaver.

​Følg Sjællands Træfældning ​på Facebook

​Følg os på Facebook, hvor vi løbende fortæller og poster billeder af de opgaver vi laver.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Få et godt tilbud

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du skal bruge en træfælder et sted på Sjælland til dit have- eller anlægsarbejde. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris.

Følg med på Facebook

Sjællands Træfældning

Krøjerupvej 11, 4200 Slagelse

CVR-nummer: 38311905

Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook.

Kontakt​

Åbningstider:

Mandag – fredag fra kl. 08:00 - 16.00.

Udfyld formularen for et uforpligtende tilbud.

Telefontider:

Mandag - fredag fra kl. 08.30 - 15:45.

E-mails og henvendelser fra formularen besvares alle dage.

Copyright © 2021 Sjællands Træfældning. Alle rettigheder forbeholdes.​